Login/Registracija

Saša Matić: „Kad je muzika u pitanju, Bosanac je NAJVIŠE U MATERIJI!“ (VIDEO)

Iako nije u stalnoj postavi žirija u „Zvezdama Granda“, Saša Matić je jedan od mentora i u svom timu ima dva kandidata. Kako ističe, prezadovoljan je svojim takmičarima i najviše mu je drago što usvajaju znanje i prihvataju njegove sugestije.

I mada smatra da su svi članovi žirija podjednako posvećeni svojim kandidatima, Matić je izdvojio Bosanca kao svog favorita i najkompetentnijeg što se muzike tiče.

– Ne bih ja da budem žiri njima, pa da ja to ocenjujem. Smatram da svi oni imaju dovoljno iskustva i šlifa ali po meni je Dragan Stojković Bosanac, kada je muzika u pitanju, najviše u materiji – rekao je Sša i dodao da je bilo priče da i on sam bude stalni član, međutim zbog previše obaveza nije mogao to da prihvati.


Matić se dotakao i prošle godine, te nam je ispričao kako je on provodio vreme dok nije bilo nastupa.

– Mene je spasilo to što sam letos bio tri meseca u Crnoj Gori u Perastu. A ostalo vreme, malo sam komponovao, malo se družio sa prijateljima, malo sam vežbao, trenirao, išao na bazen – prisetio se on.


Pevač je podelio sa nama i to da ove godine obeležava dvadeset godina svoje karijere, te da će sigurno proslaviti ukoliko budu ukinute mere.

– Vrlo rado ću proslaviti, ako stvari budu išle kako treba, sigurno – rekao je on.

Za sam kraj, saznali smo i šta je to što možemo očekivati od njega na poslovnom planu.


Poslušajte u videu ISPOD, šta je Saša rekao:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: K. Stanković