Zvezda Granda i Peja sami proslavili njenu slavu: „Kao socijala, bili smo zajedno, orali, kopali, čitali Oče naš“

peja

Voditelj Zoran Pejić Peja sinoć je u svojoj emisiji ugostio nekadašnju učesnicu „Zvezda Granda“ Sanju Stojanović koju poznaje dugi niz godina i sa kojom se svojevremeno našao u neverovatnoj situaciji.

Naime, Peja je otkrio kako su tokom karantina u vreme korone njenu slavu proslavili na neviđen način.

Sanja Stojanović i Peja

Sanja Stojanović i Peja sami slavili slavu

Bili smo zajedno farmeri, orali, kopali. Jel istina da smo slavili tvoju slavu…– počeo je Pejić kada je pevačica otkrila o čemu se radi:

Sami kao socijala, bili smo u izolaciji, ti i ja, ograda između nas. Kolač, palimo sveću i Oče naš i ne smemo nikoga da pozovemo jer bi nas kaznili- prisetila se sa osmehom Sanja.

Sanja Stojanović i Peja

Podsećamo, njen pevački talenat pao je u drugi plan kada je u javnost procureo njen intiman snimak koji je objavio njen bivši dečko iz osvete.

Generalno ta afera, komentari i medijski naslovi oko iste prate me preko petnaest godina. Sve mislim proći će nekada, jer ima toliko stvari koje su mi se izdešavale, ali eto, to „moje“ je tako upečatljivo, a ujedno i toliko dosadno, da mi je postalo strašno. Izlizana je priča, ja to ignorišem, više se ni ne iznenadim kad pročitam takve naslove, gotovo svi su isti – rekla je nedavno za Grand.

BONUS VIDEO- Sanja Stojanović- Tunel- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić