Login/Registracija

Sanja Đorđević od Brene KRADE CAKE, a evo zašto ćerka neće da joj pomogne

Sanja Đorđević retko se pojavljuje u medijima, a ove nedelje napravila je izuzetak zbog kolege Baneta Bojanića i proslave 18-tog rođendana njegove ćerke, gde se pojavila u društvu svoje jedinice Ivane.

Tim povodom, pevačica je za Grand Online otkrila zbog čega je nema na društvenim mrežama, ali i sa kim se sa estrade najviše u kontaktu.

– Družim se s Lepom Brenom, ona je pokušala da me nauči kako da sredim slike i budem riba na Instagramu jer sam ja operisana za te društvene mreže- rekla je Sanja kroz smeh, a na pitanje zašto savete ne dobija od svoje ćerke, odgovorila je da ona ima drugačija interesovanja. 

Inače, njena jedinica je u 30. godini završila doktorske studije, zbog čega je cela porodica Đorđević ponosna. 

Sanjina naslednica u Srbiji je završila osnovne studije prava, nakon čega je otišla na master studije sportskog prava u Švajcarskoj, gde je i diplomirala. 

-Ja stvarno ne znam odakle joj snaga, ali sam ponosna na sve što je uradila. Imala je da nauči 7.000 strana, polagala je osam ispita i nije imala pravo da padne nijedan, jer bi u suprotnom morala sve iz početka – rekla je Sanja jednom prilikom.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić