Sandra Afrika PRIZNALA SVE O SILIKONIMA: Tri puta uvećavala grudi, a evo šta bi još korigovala

460ac7595d8cc33586adb0e2d74310b5693bc2a6

Brojne pevačice sa naše javne scene podvrgle su se različitim estetskim korekcijama, a izuzetak nije ni Sandra Afrika koje ne krije da je pod nož zarad lepote išla više puta.

Sandra važi za jednu od najzgodnijih i najatraktivnijih pevačica na našoj javnoj sceni i tu titulu nosi već godinama. Iako jedna od najlepših, Sandra nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, pa je pre nekoliko meseci ponovo korigovala grudi.

O tome svi pričaju, ali da jesam, očigledno se vidi. Ovo je već treći put kako sam uvećala grudi, nije mogla ta veličina da se stavi odmah na početku i jednostavno imala sam želju da to bude veće. Mislim da ne preterujem i da je sve to srazmerno. Telo se menja s godinama, sad sam krupnija i drugačija nego pre deset godina. Tada su te manje grudi išle uz moju figuru, a sada idu ove malo veće i to je to, više od ovoga neću– rekla je Sandra nedavno za domaće medije, a potom dodala šta bi još na sebi menjala da može:

Da može ta visina nekako da se promeni, to bih sigurno promenila, da budem malo viša, ali pošto ne može nosimo što veće štikle i ostajemo na ovom– iskrena je pevačica.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić