Login/Registracija

„PREMIŠLJALA SAM SE DA LI DA ODEM“, ovako je izgledao sudbinski susret Snežane Đurišić i Vanje: „IZLETEO SAM IZ KUPATILA KADA SAM JE ČUO“

SNEZANA DJURISIC I VANJA ZGS SNIMANJE 06032023 FOTO MUNJA 24 ok

Snežana Đurišič i njen partner Vanja Milošević dokaz su kako ljubav ne zna za godine i prolaznost i kako je moguće da se srodne duše pronađu onda kada se najmanje nadate.

Iako su u romatičan odnos upolovili pre šest godina, njihov prvi susret dodgodio se pre više od dve decenije kada nisu mogli ni da naslute da će im se putevi ukrstiti.

Ja u neke stvari u životu verujem, a to je da nam je većina stvari predodređena u životu. Znao sam puno sveta iz estradnog miljea, ali sam Snežu video jednom i to je bilo vrlo kratko i zvanično i nisam je viđao dugi niz godina. Jednom je gostovala na nekom programu i ja izletim iz kupatila da čujem i vidim jednu lepu ženu koju dugo nisam video koja neosporno peva i koja ima damski odnos po svemu što radi, a onda smo se slučajno i sreli– prisetio se Vanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, koji nije odoleo da priđe pevačici kada je sreo na jednom događaju.

SNEZANA DJURISIC I VANJA ZGS SNIMANJE 06032023 FOTO MUNJA 3 ok

Jelena Bačić Alimpić je imala promociju svoje knjige i ona me je pozvala, a ja sam se premišljala jer mi najteže pada spremanje, ali na kraju sam otišla i samo sa leđa mi se pojavio: „Sneška, dobar dan, ajde ako ne žuriš svarti da popijemo piće“– ispričala je Snežana kako joj je Milošević tada prišao, a sve što se desilo kasnije je istorija.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić