HAOS U EMISIJI: Voditelj propustio da najavi pevača, ON MU PREUZEO ULOGU, pa usledilo šok saznanje: „OTKAD SE TI TAKO PREDSTAVLJAŠ?“

gmgz

Mnoge pevače i pevačice sa naše javne scene znamo po umetničkim imenima kojima se predstavljaju, dok imena koja im pišu u ličnim kartama često ne znamo ili zanemarujemo.

Iako fenomenalni Ćira, svoje pravo ime ne krije, voditelj Živojin Krstić poptuno se zbunio kada je trebao da ga najavi u emisiji.

Evo ga Ćira se ovde hvali markama, dobar dan. Čekaj, čudno mi kako tamo piše puno ime i prezime od kada se ti predstavljaš punim imenom i prezimenom?– upitao je voditelj bez najave svog gosta, što je zaprepastilo pevača.

zika krstic

Dobar dan gledaoci, Žika nije hteo da me predstavi. Dobrodošli u Grand Magazin, ovo je moj drug Žika, lep ručak, ko ruča prijatno– našalio se Ćira kome nije bilo jasno šta zbunjuje Krstića.

Pa moram da imam neko ime, kako se ti zoveš? – uzvratio je on, a zatim otkrio ko ga jedino zove Dejan

cira magazin

Dejan me je retko ko zvao, sada me zove žena i majka me zvala ali samo kada sam trebao da dobijem batine. Posle joj bilo krivo kada sam odrastao. I mog oca i dedu su zvali Ćira– objasnio je pevač.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić