Rodila mu dete, a na ludi kamen neće! Marijana Mićić otkrila zašto ne želi da se uda, voditeljka zanemela: “Kako može Ivan Ivanović?!”

Marijana Micic

Glumica Marijana Mićić skoro deceniju uživa u ljubavi sa Milošem Marjanović sa kojim je pre deset meseci dobila ćerkicu Anu, a sad je otkrila zbog čega svom izabraniku ne želi da kaže “da”.

Ona je istakla da je dolaskom naslednice na svet njen život postao mnogo lepši i bolji, dok se druge stvari nisu promenile.

-I dalje se prezivam Mićić. Nisam se udala, ali kažem da sam kao udata, samo nemam papir da to i dokažem. Mi smo zajedno skoro deset godina, godinama živimo zakedno i kao da smo u braku- rekla je Marijana i otkrila zbog čega još uvek neće da se uda.

-Glupo mi je da promenim prezime zato što mi je glupo da budem Marijana Marijanović (smeh). Miloš se preziva Marijanović -sa osmehom je rekla glumica u emisiji „Praktična žena“,što je iznenadilo i nasmejalo voditeljku Natašu Pavlović.

-Kad može Ivan Ivan, što ne bi i ti? pitala je voditeljka, a glumica odgovorila:

-On je to dobio od rođenja, ali meni je dobro i ovako. To ništa ne menja.

Marijana Micic 1

Marijana je istakla da uživa u svakom danu sa porodicom, te da je sigurna da joj papir ništa neće promeniti. Ali ne krije da se nada da će vremenom njena naslednica početi da liči na nju.

-Za sad svi kažu da liči na tatu i na slici i uživo. Mada, kažu da se to menja, tako da čekam dan da se probudim i da dete liči na mene (smeh) – našalila se glumica.

Foto: Instagram/Grand,
Autor: I. Ankić