„Rekli su mi da idem u zatvor“ Pevačica doživela horor: „Došla sam kao dama, za par minuta mi se ceo svet srušio“

nela

Pevačica Nela Bijanić pre nekoliko godina doživela je neprijatnost kada je krenula na nastup u Sarajevo, ali je granična policija zaustavila i odvela na ispitivanje.

O ovoj nesvakidašnjoj neprijatnosti govorila je za Grand.

nela bijanic

Došla sam na aerodrom sva naperlitana dama, bunda, sve pršti, šljašti i pita mene carinik gde idem i gde radim, ja sve odgovorim i on mi kaže da krenem sa njim u drugu prostoriju gde su nastavili da me ispituju i me slikaju kao u filmovima. Ja sam ih pitala da li je skrivena kamera, međutim nije bilo tako– prisetila se pevačica koja je ipak gajila nadu da će je pustiti. Ipak, policajac joj je saopštio drugačije vesti.

– On mi je rekao da neću moći da nastavim put, da ću da prenoćim u zatvoru na aerodormu i da će SIPA doći po mene sutra– prisetila se nemilog događaja.

nela bijanic razvod

Čim je svanulo, inspektori su došli do Nele, a kada je čula njihov razgovor doživela je šok.

– Inspektor je pitao u koji će zatvor da me stave i moj ceo svet se srušio. Toliko sam počela da plačem, nisam bila vam sebe i nisam uopšte čula da je rekao da se šali– ispričala je Nela i otkrila da joj se ovo desilo zato što je postojao neki problem oko njenog bosanskog pasoša i prebivališta, ali da je na kraju sve proteklo u najboljem redu.

– Ja sam neko ko često pravo iz auta ide na nastup, ali tog dana me je Bog pogledao i krenula sam dan ranije u Sarajevo– zaključila je pevačica.

NELA1

BONUS VIDEO: Ovako izgleda kuća Miloša Bojanića u Crnoj Gori

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić