Pevačica napustila posao i započela izgradnju etno sela: „Suprug i ja sve radimo sami, o penziji ne razmišljam“

20710663e344adcef5e15e10e3bb81f3fdc6c694

Posle učešća u emisiji „Nikad nije kasno“ Željki Jurišić iz Živinica život se promenio iz korena. Od skromne pevačice koja je svoju sreću okušala i u „Zvezdama Granda“, postala je jedna od najtraženijih na prostoru Bosne i Hercegovine, a sad je otišla korak dalje i započela sopstveni biznis.

Osim nagle popularnosti pevačica se pohvalila da je skočila i cena njenog nastupa, a prošle godine napustila je primarni posao u firmi i započela izgradnju etno sela.

zeljka jurisic

Željka je u razgovoru za Grand otkrila zbog čega je napustila siguran posao i kako je došla na ideju da počne izgradnju etno kompleksa u Bosni i Hercegovini.

-Emisija „Nikad nije kasno“ mi je sve promenila, a zbog pevanja i prebukiranih nastupa nisam imala vremena ni za šta drugo, te sam napustila firmu. Bila sam željna odmora i provoda sa porodicom, ai firma je uskoro otišla u stečaj, tako da je dobro što sam dala otkaz, nekako je došao u pravom momentu- započinje priču Željka i dodaje da je na vreme razmišljala o budućnosti.

zeljka jurisic etno selo 1

-O starosti ne razmišljam jer znam da ću i u 70-tim biti u top formi- šali se pevačica i nastavlja:

-Čovek mora da misli o starosti i što se tiče penzije sve je regulisano, staž ide, tako da nema frke. Najiskrenije o penziji ne razmišljam, jer smo suprug i ja smo pokrenili jedan veliki projekat koji bi mogao da nam obezbedi finu penziju, a koji bi trebalo da bude gotov u maju sledeće godine. Pune dve godine pravimo etno selo, i suprug i ja smo se u potpunosti dali i verujem da ćemo posle u tome uživati.

etno selo zeljka 2

Željka ističe da joj izgradnja etno kompleksa od samog početka predstavlja čisto zadovoljstvo.

-Etno selo pravimo u rodnom mestu mog muža, zove se Kovači i nalazi se na 5 kilometara od centra grada Živinica. Inače, to je bila ideja mog supruga i čim mi je izložio projekat, moram da priznam da mi je odmah zvučalo jako primamljivo. Pre dve godine smo počeli da gradimo sami i gotovo veći deo sela izgradio je suprug sopstvenim rukama. Čak je i betonski bazen sam kopao i uradio– ponosno ističe Željka koja i sama ume da zasuče rukave i radi na grubim radovima u selu.

etno zima zeljka

Naravno da učestvujem u svemu. Suprug radi velike radove, a ja sam zadužena za enterijer. Ne žurimo nigde, radimo sami, tj bez majstora i bilo čije pomoći. Lepo napredujemo i planiramo da od 1. maja sledeće godine polako krenemo sa radom. Kada sve bude gotovo, planiramo da vas pozovemo da budete naši prvi gosti, biće nam zadovoljstvo– završava Željka za Grand, a u nastavku pogledajte dokle su stigli radovi i kako je pevačica uredila enterijer kompleksa koji je još uvek u povoju.

etno4
etno selo 6
etno selo zeljka 5
zeljka etno

BONUS VIDEO: Željka Jurišić- Izdali me prijatelji – Live

NE PROPUSTITE I:

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić