„Sve je puklo kad su se uselili u novu kuću“ Evo šta je prethodilo razvodu Harisa i Meline!

melina i haris 1 1

Kao bomba danas je odjeknula vest da se Haris i Melina Džinović razvode posle 22 godine braka. Od tad ne prestaje interesovanje javnosti o pravim razlozima kraha njihove ljubavi.

Kako tvrdi izvor blizak Grandovom portalu, poznati par poslednjih godina dana pokušava da izgladi narušene partnerske odnose koji su se poljuljali nakon useljenja u novu kuću.

-Haris i Melina su dugo, skoro tri godine gradili luksuznu nekretninu na Senjaku i eto čim su se uselili, počeli su loši odnosi. U estradnim krugovima se šuškalo da u njihovom braku već godinu dana nešto ne štima i da su zahladneli odnosi– tvrdi izvor blizak Grandovom portalu.

Navodno je sve puklo kad su se uselili. Načuo sam od muzičara da Melina već dugo ne živi u zajedničkom domu i da se vratila u stan. Šuškalo se i da je u pitanju drugi muškarac- dodaje izvor.

FOTO MUNJA 17042014 9 2
Razvod Melina i Haris

Kako izvor navodi, pre mesec dana pokušali su da izglade odnose i organizovali proslavu u njihovom domu, ali su ubrzo nakon toga rešili i da se raziđu.

-Melina je organizovala veliko slavlje, sve je bilo u redu, ali je ubrzo posle toga u estradnim krugovima počelo da se priča da su se ipak Haris i ona razišli- zaključio je izvor za Grand.

Podsetimo, Melina je svojevremeno priznala da je u njihovom braku godinama postojala ljubomora, ali i da joj je veoma teško bilo da prihvati činjenicu da je njen suprug javna ličnost.

Bila sam kao pravi psihopata, ali sada me je sramota što sam ga proganjala tokom prve tri godine braka. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna. Sada smatram da je takvo ponašanje ponižavajuće za ženu, ali budući da ga za tri godine nisam uhvatila u prevari, odlučila sam da prestanem sa takvim postupcima i ljubomora je nestala. Priznajem da mu nisam verovala, pogotovo zbog toga što je on živeo momačkim životom do svoje 53. godine. Nisam smatrala da sam toliko fatalna da zbog mene prekine sa dotadašnjim navikama, ali ispostavilo se da sam pogrešila, pa ga sada više ne proveravam- priznala je dizajnerka za „Story“.

BONUS VIDEO: Haris Džinović: „Ćerka me ne sluša“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja