Razveo se Aleksa Perović, supruga mu se javno obratila nakon okončanja braka: „Šutne te u stomak“

Razveo se Aleksa Perović
Razveo se Aleksa Perović

Nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ Aleksa Perović i njegova supruga Milica prošle godine odlučili su da stave tačku na svoj brak, a sada je razvod i zvanično okončan.

Ja sam se danas razvela. Pozdrav za mog bivšeg muža. Aki, ako slušaš voli te tvoja bivša žena. Šutne te u stomak, razvod je razvod– izjavila je Leni.

ap
Razveo se Aleksa Perović

Razveo se Aleksa Perović

Podetimo, nakon što su stavili tačku na svoj brak, Aleksa i Milica su se ogalsili na društvenim mrežama gde su između ostalog napisali:

– Naša porodica poslednjih osam meseci ima drugačiju dinamiku. Više nismo muž – žena par, već partneri – prijatelji par. Kažu da tugovanje ima 5 faza. Mi smo došli do pete – kad smo prihvatili da smo kao prijatelji srećniji. Verovali ili ne – nema zle krvi, kajanja i okretanja glave. Ima zajedničkih ručkova, kafa, proslave praznika i poruka kada je nešto baš važno, smešno, tužno ili krenulo po zlu. Do ovoga nismo došli preko noći, put je bio posut staklom, ali smo baš mnogo, mnogo hteli da stignemo gde smo sad. Ovaj prijateljski koren je duboko u nama – napisao je Aleksa ispod zajedničke fotografije i dodao:

Terapeutkinja reče da je ponosna, a da budemo iskreni, i mi smo. Znamo kako ljudi stvari posmatraju: „Ah, bili su suviše mladi, ah“ – ako se stvari gledaju površno i na prvu – da. Ako se uđe malo dublje, bogami, znamo neke starije koji su se manje snalazili u sitacijama koje su nas snalazile poslednjih šest godina. A bogami, bilo ih je. Mi ih odradismo kao odrasli ljudi. Tako želimo i sada. I dalje ćemo začikavati jedno drugo, viđaćete nas zajedno na našim platformama kako podržavamo jedno drugo i čudimo se kako su nam deca odjednom tako velika jer naš brak nije nastao na impulsu. Nastao je iz ljubavi koja je promenila svoj oblik. A mi je i dalje živimo. P.S. (Ovo vam Akiša ubacio) Ako neko pita, opet bismo uradili sve isto. U potpisu, Aleksa P. i Milica P. – napisao je on.

BONUS VIDEO- Barbara Bobak o Zvezdama Granda:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić