Acko Nezirović otkrio koju pevačicu nazivaju ŽENSKIM DŽEJEM

Film o životu muzičke legende Džeja Ramadanovskog privukao je veliku pažnju javnosti, a ko će najbolje da prokomentariše projekciju pevačevog odrastanja nego njegov dugogodišnji prijatelj Acko Nezirović.

-Film je baš predstavio način na koji je Džej živeo. Zaista znam mnogo o Džeju, družili smo se preko 25 godina. Svaki dan smo se viđali i bili smo veliki prijatelji. Kasnije je i Mina Kostić počela da se druži sa nama, bila je kao naša sestra. Zvali smo je ženski Džej (smeh), on je Minu nazivao sestrom, baš je voleo- otkrio je Acko za Grand.

ACKO I DZEJ

Ovo je potvrdila i Mina Kostić koja se dragog Džeja uvek seti sa setom u glasu, ali i osmehom koji joj izmame anegdote sa legendarnim pevačem.

-Istina je da me je Džej nazivao sestrom. Ja sam počela da pevam tek 1992. godine i svi me pitaju zbog čega ja nisam otpevala pesmu za film, ne znam, verovatno zbog toga što se tad nisam družila s njim. U Beogradu sam pevala tek kasnije ’93. i ’94. godine- rekla je Mina i dodala:

-Džej me je tada upoznao. Mogu da kažem šta god da pričali ja sam njega volela kao brata i čast mi je što sam imala takvog prijatelja, kolegu i nekoga ko me je voleo istinski. Imam prelep duet sa Džejem.

ACKO NEZIROVIC I MINA KOSTIC ZGS SNIMANJE 24012024 FOTO MUNJA 2

BONUS VIDEO: Svi detalji promocije filma „Nedelja“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović