RAZLOG NE MOŽE BITI LEPŠI: Zvezde Granda slavile do jutra, Tamara Dragić zaigrala ORO (VIDEO)

Screenshot 20221224 151503 Instagram

Grandov menadžer Duško Bojanić juče je dobio prvo dete i to sina kom su ponosni roditelji dali ime Bogdan.

Kako je porođaj prošao u najboljem redu, a i mama i beba su dobro, poznati crnogorski menadžer rešio je da okupi svoje prijatelje, kolege i saradnike kako bi proslavio dolazak naslednika.

Screenshot 20221223 143255 Instagram 1

Direktno letom iz Beograda u prestonicu Crne Gore stigle su zvezde „Granda“ Tamara Dragić i Stefan Petrušić, dok je Krstinja Matanović na proslavu svog menadžera stigla pre svih.

Dolazak prvenca Duško je počeo da slavi još tokom dana, a atmosferu su dodatno zagrejale upravo naše zvezde koje nisu mogle, a da ne zapevaju za Bogdanov dolazak na svet.

Tako se prvo mikrofona latila Krstinja, zatim Petrušić, a na kraju je sve začinila Tamara koja je u jednom trenutku i zaigrala crnogorsko oro.

Snimak sa proslave Tamara je podelila putem Instagrama, što je mnoge oduševilo, ali i nasmejalo, te su se komentari tipa „Imaš ti crnogorske krvi“ i „Kako to da nisu još uvek dobila crnogorsko državljastvo“ samo nizali.

Kako zbog nedavnog porođaja Ivana Pavković i Petar Mitić nisu mogli da prisustvuju žurci svog kuma, pevačica je žurku pratila preko video call-a, a zatim preko Instagrama radosno podelila:

-Stigao nam kumić! Volim vas!

Screenshot 20221224 151513 Instagram

NE PROPUSTITE

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić