Rasta objavio emotivan snimak, istopio se nakon moćnih ćerkinih reči (VIDEO)

oglasio se rasta nakonskandala sa anom nikolić

Reper Stefan Đurić Rasta iz braka sa bivšom suprugom pevačicom Anom Nikolić dobio je ćerkicu Taru, koja sada ima šest godina. Iako su stavili tačku na svoj brak, Tara jednako provodi vreme i sa mamom i sa tatom, a Rasta je sada na Tiktoku objavio emotivan video.

Naime, on je podelio glasovne poruke koje je razmenjivao sa ćerkicom.

-Tata, volim te. Mnogo – čula se devojčica.
On je uz snimak dodao i pesmu „Živim da te volim“.

„Preslatko“, „Suze su mi krenule“, „Emotivno i prelepo“, „Tata i ćerka“, nizali su se komentari ispod objave.

85a4b0b6b77dbca2f5b7cb514e5d0f40f446e246

Inače, Rasta je nedavno ispričao da su krili od Tare da je on bio u zatvoru, ali nakon prikazivanja njegovog filma, ona je sve shvatila.
-Premijera s Tarom je bila pun pogodak, iako sam bio uplašen. Zadovoljna je i devojčicom koja je glumi, prelepa joj je. Ona je sve to prihvatila, razumela, ali ne voli da se to spominje. Za nju su to bili traumatični trenuci. Govorili su joj da sam u Nemačkoj, ali ona je bila svesna da nešto nije u redu sa mnom i dedu pitala zna li nešto o meni – rekao je reper, a prenosi Blic.

BONUS VIDEO: Adil emotivno o Džeju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: A.Dačić