Login/Registracija

RASPRODATOM ARENOM U BUDIMPEŠTI, Hauser započeo PRVU SAMOSTALNU EVROPSKU TURNEJU (VIDEO)

Senzacionalnim muzičkim spektaklom pred 12.500 ljudi u László Papp Budapest Sports Areni, započela je “REBEL WITH A CELLO“ evropska turneja koja 24.10.2023 dolazi i u beogradsku Štark Arenu.

Svetski poznati violončelista HAUSER važi za jednog od najvećih svetskih instrumentalista 21. veka, koji je zahvaljujući izvodjenju kultne pesme “Smooth criminal“ lansiran u sam vrh muzičke kulture modernog doba. Međunarodna zvezda s violončelom spaja nespojivo, a njegov široki muzički repertoar seže od klasičnih tonova Čajkovskog pa sve do modernih ritmova poput Lady Gage koji zabavljaju današnje mlade generacije.

Svoju strast i ljubav prema klasičnom instrumentu prenosi na milione obožavatelja širom sveta, čemu svedoče i rasprodate arene u najvećim svetskim metropolama. Uz muzički, talent koji ga je vinuo među najveće muzičare današnjice je jedinstvena sposobnost komuniciranja kontrastnih stilova i emocionalnih tema te spajanje esencija ljubavi, strasti, senzualnosti, romantike i rokerskog plesnog stila u umetnost. Sa preko milijardu strimova na različitim platformama i milionskim brojem pratilaca na društvenim mrežama, HAUSER je svrstan rame uz rame sa planetarno popularnim muzičarima.

Nedavno je za mađarsku publiku održao koncert u rasprodatoj László Papp Budapest Sports Areni za koju su se tražile karte više. Osim saobraćajnog kolapsa koji su izazvali HAUSEROVI obožavatelji, 12.500 srećnika uživalo je u spektaklu i melodijama koje su orile arenom u glavnom gradu, Budimpešti. Nezaboravnim muzičkim iskustvom najavio je prvu samostalnu evropsku turneju “REBEL WITH A CELLO“, u kojoj će uživati zaljubljenici kombinacije klasične i moderne muzike hrvatskog virtuoza širom Europe. Uz pratnju 20 muzičara iz celoga sveta, dinamični violončelista osvojiće pozornice Francuske, Velike Britanije, Španije, Italije i ostalih zemalja. Evropljani s nestrpljenjem iščekuju veličanstven nastup muzičkog velikana koji se upisao duboko u srca istih nesvakidašnjim interpretacijama velikih hitova.

Bogata muzička lista sastoji se od klasične, filmske i moderne muzike, koja će podići na noge i razigrati publiku te osigurati da ponovno proživi nostalgične trenutke i emocije vezane za određene kompozicije. Strast i drama evocirani od strane HAUSERA i prepoznati od strane struke i publike, još jednom će osvojiti evropska srca i ujediniti različite generacije ljubitelja muzike. Beograđani i beograđanke imaće priliku da 24.10.2023. uživaju u veličanstvenom nastupu u Štark Areni i iz prve ruke dožive muzički spektakl o kom će se dugo pričati.

Premijeru celokupnog koncerta iz mađarske metropole možete pogledati u video ispod:

Foto: Krisztian Bodis,
Autor: Grand