Rada Manojlović uporedila sestru sa Sašom Popovićem i Žikom Jakšićem: „Malo se zaigrala“ (VIDEO)

Rada Manojlovic novogodisnji intervju 8

Pevačica Rada Manojlović otkrila je u razgovoru za Grand da je njena sestra Marija koju je pre izvesnog vremena angažovala kao svoju menadžerku previše ozbiljno shvatila svoju ulogu.

Rada je ispričala da je sestra počela da vodi računa ne samo o njenim nastupima, već je počela da vedri i oblači i u pevačicinom životu, zbog čega je z šali upoređuje sa najvećim fašistom koji je postojao u istoriji.

Ona je u fazonu Nova godina je tada, kiti se jelka tada, raskićuje se pet dana posle. Ona je k’o Hitler stroga. Sve određuje i meni i svima oko nje. Zovemo je gazdarica jer nam svima gazduje. Baš se uživela, malo previše. Našla pa zašla. Ja kažem da joj je upalo sekirče u med. Majke mi-rekla je Rada za Grand i objasnila da je Marija uspela da se toliko nametne da je svi redom slušaju, pa čak uključujući i njihovog oca.

Rada Manojlovic uvrce ruke 2
Rada Manojlović Sestra je glavna u kući

Rada Manojlović: „Sestru zovemo gazdarica“

-Svi je slušamo. Kako gazduje meni, tako je počela da komanduje momku, tati, drugaricama. Svima. Nekako je doživljavamo kao da ima kredibilitet, autoritet. Kao Saša Popović ili Žika u Grandu. Svi je mi slušamo, gledamo je kao Boga – dodala je pevačica.

Rada Manojlovic novogodisnji intervju 5
Rada Manojlović sestra

BONUS VIDEO: Rada Manojlović novogodišnji intervju

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić