Novi detalji o dečku Rade Manojlović, otkriveno ko je on: Iza sebe ima brak i dvoje dece

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO FILIP 18 ok 1

Rada Manojlović nakon raskida sa mlađim kolegom Hrisom Berkovićem nije pričala o novom partneru, međutim, nedavno je uhvaćena sa dečkom.

Posle brojnih burnih veza koje su uglavnom bile javne, Rada trenutno uživa sa novim izabranikom za kojeg se trudi da bude što dalje od očiju javnosti. Iako je njihova bliskost očigledna, pevačica nikada nije želela da potvrdi da se radi o novom dečku.

– Vlada je moj mnogo dobar prijatelj prvenstveno, a onda i saradnik duže od tri godine. Trenutno nemam dečka, ali i nemam vremena za ljubav jer se bavim svojim poslom i završavam album koji sam obećala fanovima. Sve je pri kraju I uskoro će sve biti objavljeno tako da za dečka u ovom trenutku nikako nemam vremena niti planova – rekla je Rada Manojlović za „Scandal“.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO MUNJA 56 1

Kako navodi izvor za domaće medije, dotični Vlada ima brak iza sebe i dvoje dece.

– Vlada je Radinih godina i iza sebe ima brak i decu. Kada je počeo da radi sa Radim uveliko je bio razveden i iz tog braka koji se neslavno završio ima dvoje dece. On je iz Beograda i važi za jako poštenog i normalnog momka. Prema deci koju ima iz prvog braka je odličan otac i svaki svoj slobodan trenutak koristi da se posveti njima. Inače u gradu ga mnogi znaju i priče koje o njemu kruže su da je potpuno ispravan, odličan i veran prijatelj. I osoba na koju možeš da se osloniš u svakom trenutku – ispričao je izvor za Blic.

RADA MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 16112023 FOTO FILIP 23 ok

BONUS VIDEO: Rada Manojlović zakasnila na snimanje

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlopvić,
Autor: K. Marković