Login/Registracija

ZABORAVITE NA ĐANIJA, RADA MANOJLOVIĆ JE NOVA KRALJICA BAKŠIŠA: Obasipali je novčanicama koje su joj padale sa glave, a ona poručuje samo jedno (VIDEO)

Rada Manojlović poznata je kao kraljica dobrog provoda na čijim nastupima vlada neverovatna energija, a sada je isplivao snimak sa jednog veselja na kome su je gosti dobro častili za atmosferu koju je napravila.

Naime, Rada je na jednom slavlju povodom Osmog marta u Bogatiću napravila opšte ludilo svojom pojavom dok je pevala i igrala sa gostima po celoj sali što je oduševilo mnoge, a uz pesmu „Nema ćara od bećara“ dogodio se vrhunac večeri.

Manojlovićeva je ushićeno izvodila numeru koji su tražili, dok su je obasipali novčanicama koje nije mogla više da drži u rukama od količine, pa su joj stavljali i na glavi odakle su pare padale oko nje, a na snimku koji kruži društvenim mrežama istaknuto je kako je nova kraljica bakšiša.

 – Ustvari stara, a logično je da dolaze nove i to je sasvim pošteno i normalno! Podrška za sve moje kolege i koleginice koje umeju da razvesele narod toliko, da im sve pare daju– napisala je Rada Manojlović.

instagram.com/bozicuros/

Rada je nedavno promenila svoj tim i za menadžera uzela sestru Mariju. Nedavno se pohvalila da je posla nikad više i u šali najavila da će raditi dok svi „ne popadaju“.

Zbog promene u menedžeringu mnogi su pomislili da se povlači sa javne scene, a pevačica je sve to demantovala.

 Samo da razjasnimo neke novinske natpise, ne povlačim se sa estrade (to ni mrtva), taman posla. Nastupa imam i previše, samo se povlačim iz medija (kao da me je do sada pa i bilo). U jednu vrstu medijske ilegale zato što nove pesme moraju da dođu na velika vrata, i zato ću njima prepustiti da govore umesto mene– jasna je bila Rada u objavi na društvenim mrežama.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.