Login/Registracija

Publika IZNENADILA Nadicu na nastupu, ona uzvratila spektaklom: „DIRNUTA SAM“

Od izlaska albuma Nadice Ademov “Šapat vetrova” prošlo je manje od dva meseca, a za to vreme mlada zvezda nije imala predaha jer gotovo svaki dan radi, pa je tako na red došlo i prvo druženje sa beogradskom publikom.

U jednom popularnom prestoničkom klubu Nadica je priredila spektakl za pamćenje. Čini se da je prostor bio mali da primi sve one koji su želeli da prisustvuju nezaboravnoj žurci, što je pevačicu dodatno motivisalo te nije skidala osmeh sa lica.

Osim novih pesama, pevala je i svoje stare hitove, kao i hitove svojih kolega, a atmosfera je od prvog trenutka bila dovedena do usijanja.

Publika je Ademovoj priredila i iznenađenje na početku drugog dela nastupa, pa je klub bio obasjan pirotehnikom dok je izvodila pesmu “Ceh od bola”.

– Zaista sam želela da ovo bude druženje za pamćenje i dirnula me je reakcija publike, naročito to što su nekoliko novih pesama pevali sa mnom uglas. Ovog leta gotovo da nisam imala slobodan dan, nastupam neprekidno, i moram reći da sam ponosna što je svuda tako, sa tim što zavisno od zemlje gde pevam publika ima svoje favorite. To me obavezuje da i na jesen nastavim istim tempom, ali i da razmišljam o sledećim projektima kojima bih ih obradovala– rekla je Nadica koja je više od dva i po sata pevala publici i obećala im i novo druženje u prestonici.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: Grand.Online