Panika: Edita Aradinović šokirana ovim saznanjem, a još nije napunila ni tridesetu (FOTO)

Edita Aradinovic 1
Foto: Intagram editaaradinovic

Pevačica Edita Aradinović našla se u šoku kada je primetila da je spontano došlo do njene transformacije. Pevačica je naime uvidela da su počele da joj rasatu sede dlake u kosi. I to ne jedna, već više njih. Edita je najpre bila neprijatno iznenađena, a ubrzo je odlučila da šokira i svoje pratioce, objavivši fotografije na društvenim mrežama u izdanju bez šminke i sa sedim vlasima.

-Ode jedna, dođu dve… Sede – napisala je Edita uz objavu na svom Instagramu koju su lajkovale njene kolege Zorana Mićanović, Nenad Knežević Knez, voditeljka Aleksandra Jeftanović, kao i njena sestra, pevačica Indi Aradinović, dajući joj podršku da se suoči sa prirodnim stanjem stvari.

Pevačica je smogla snage i da se malo našali na svoj račun, pa je dodala opise u svom prepoznatljivom stilu, poručivši da je njeno čelo podijum za igru, kao i da podseća na albina.

336325666 1017558209208255 4937614168591024423 n
Foto: Instagram edotaaradinovic

Poslednji set fotografija koje je nekadašnja „Ministarka“ objavila iznenadio je definitivno njene fanove, a moguće je i da su rane sede posledica zdravstvenih problema koje je imala ranije.

Pevačica se prošle godine podvrgla operaciji glasnih žica zbog problema sa glasom.

Ona je tih dana priznala da ima strah od operacije i to ne od intervencije koju je imala zbog problema sa glasom, nego već zbog drugog problema.

– Malo me hvata „prpa“ ne samo zbog operacije glasnih žica nego i zbog toga što treba da operišem i preponsku kilu – ispričala je tada Edita putem video poruke.

Foto: Instagram editaaradinovic,
Autor: A.Dačić