Najemotivniji prizor u Areni, Nataša Bekvalac od sreće zgrabila Priju i odbrusila joj nikad jače: „Reci to muškarcima“(VIDEO)

Četvrti po redu spektakl Aleksandre Prijović u zagrebačkoj Areni uveliko traje, a pevačica je nakon što je izdominirala u crnoj haljini sa velikim dekolteom i šlicem, ponela i brutalni crni kožni top i mini suknju.

IMG b947d774d988bb72973bb4369dfd40fd V

Nakon izvođenja nimere „Dam, dam, dam“, Priji se na sceni pridružila Nataša Bekvalac, koja se pojavila u beloj bundi i odmah izazvala ovacije publike.

Njih dve su svojom energijom zapalile Arenu u Zagrebu, publika je sve vreme vrištala i svi su komentarisali da predobro izgledaju.

Nataša je potom skinula bundu i ostala u kožnoj, beloj haljini koja je pratila liniju tela, a Aleksandra joj se u jednum trenutku obratila:

-Nataša je jedna od najboljih zena na estradi – rekla je Prija, a zatim je Nataša dodala u svom stilu:

-Reci to muškarcima.

IMG 7566921a5c8b82c0cba84bcf8907c123 V
Nataša Bekvalac Prija Koncert

Nastup je bio satkan od emocija, a Bekvalčeva je u jednom trenutku bukvalno zgrabila Prijovićevu i zagrlila je ne skrivajući sreću.

natasa bekvalac i prija 1

Sa Prijom je već nastupao Saša Matić kao prvi gost, a osim Nataše očekuje se i izlazak Jelene Rozge i Lepe Brene.

BONUS VIDEO: Saša Matić i Prija u Areni u Zagrebu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić