Žurka se nastavlja jače nego ikad: Prija peva treći koncert u Nišu, a od umora ni traga (VIDEO)

Nakon dve spektakularne večeri u hali „Čair“, Prija peva treći koncert u Nišu za koji su karte rasprodate u rekordnom roku.

Treći uzastopni koncert, Aleksandra je, sada već tradicionalno, otvorila hitom „Od istoka do zapada“ uz koji je cela hala poskakala na noge.

prija peva treći koncert u nišu
Prija peva treći koncert u Nišu

Iako joj je ovo treće veče, pevačica je na scenu izašla raspoložena i puna energije kao da nije držala prethodne spektakle i obećala Nišlijama provod za pamćenje.

aleksandra prijovic sarajevo 2 6

Prijovićeva je nastavila da diže atmosferu hitovima koje je izvodila uz neverovatan scenski performans, a emocija se prosula halom uz pesmu „Devet života“ kada su svi upalili svije telefone čime su dodatno usijali spektakl.

i 1

Nema sumnje da je u toku još jedna noć za pamćenje u kojoj se zvezda večeri potrudila da da sve od sebe i pokloni publici koncert o kome će se dugo pričati.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Vesna Zmijanac rasplakala Priju na drugom koncertu u Nišu:

NE PROPUSTITE I :

Foto: N.Pantelić,
Autor: S. Čumić/N.Pantelić