Žestoka tuča na Prijinom koncertu: Obezbeđenje uletelo, Prija odreagovala kao lav (VIDEO)

Aleksandra Prijović sinoć je održala drugi koncert u Nišu, u krcatoj hali „Čair“ i još jednom očarala hiljade ljudi sa juga Srbije.

Nema sumnje da će Nišlije ovu noć pamtiti po sjajnoj energiji i dobrim pesmama. Čak i tuča koja se dogodila ispred same bine nije mogla da pokvari dobru atmosferu na koncertu.

i 1 630x426 1
Tuča na koncert Aleksandre Prijović

Tuča na koncertu Aleksandre Prijović u Nišu, obezbeđenje odmah uletelo!

Naime, dva momka su se pred sam kraj koncerta „zakačilI“, a nakon verbalnog sukoba došlo je i do fizičkog obračuna. Međutim, obezbeđenje je odmah uletelo i razdvojilo mladiće nakon čega su privedeni.

tuca
Tuča na koncertu Aleksandre Prijović

U svemu tome, Aleksandri Prijović još jednom svi skidaju kapu. Iako je do neprijatne situacije došlo ispred same bine, Prija se ponela kao pravi lav i profesionalac i nastavila da peva čuveni hit „Ja sam odlično“ davajući svoj maksimum da atmosferu održi na nivou, u čemu je i uspela.

tuca1

Osim Dejana Kostića koji je već bio gost na Aleksandrinim koncertima, sinoć se pojavila i Vesna Zmijanac i izazvala oduševljenje kod publike.

Posebno iznenađenje bila je veridba usred „Čaira“ što je Priju potpuno oduševilo.

Čestitam od srca. Prelepo, želim vam sve najlepše. Nadam se da uživate večeras, ljubim vas. Ja se nadam da ču vam doneti sreću– rekla je pevačica usred koncerta.

image00004 3

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO: Veridba na koncert Aleksandre Prijović u Nišu

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/Printscreen,
Autor: J. Jović/A. Milinković