Login/Registracija

Prete da pokore estradu: Slađa Allegro i Emir Đulović uksrtili glasove, publika u transu (VIDEO)

Pevačica Sladja Allegro prvi je gost na novom albumu pevača Emira Đulovića, a nova pesma „Osmi dan“  posle samo nekoliko dana nakon što je objavljen tizer kupila je srca publike.

Pozitivni komentari i oduševljenje publike kada je ova pesam u pitanju ne prestaju, a Slađe je otkrila kao je došlo do saradnje sa mlađim kolegom.

Saradnja sa Emirom je došla spontano preko našeg zajedničkog prijatelja Saše Lazića koji je napisao tekst, i uradio odličnu muziku, dok je za spot bio zadužen kao i uvek Sharan Allegro i cela moja ekipa – započela je Slađa, pa dodala:

Nakon što smo objavili tizer počeli su da se nižu komentari, dok sada naša publika ima mogućnost da uživa u celoj numeri. Nadam se da smo odradili dobar posao, Emir je divan momak, pritom jako talentovan pa nije bilo sumnje da se i jednog trenutka premišljam oko saradnje.        

Sa druge strane Emir Đulović ne krije da je veoma počastvovan saradnjom sa pevačicom.

Čast mi je i veliko zadovoljstvo bila otpevati duet sa Slađom. Još u studiju se osetila neka posebna energija. Ona je vrhunski profesionalac. Čak i na snimanju spota koje je trajalo, bila je odlična energija, tako da se nadam da će ova numera se dugo slušati – zaključuje Emir.

Već po prvim komentarima kao što su „Ovo je Emirovo vreme da dostigne vrhunac slave“, „Emir je najbolji pevač na Balkanu“, „Pun pogodak, odlična pesma“, „Jaka pesam, teške reči“, „Emir ima takvu emociju, plače mi se dok ga slušam“ možemo zaključiti da pesma preti da postane ozbiljan hit.

Pesmu možete poslušati u videu ispod:

Foto: Damir Dervišagić,
Autor: Grand