Login/Registracija

Šta vozi Šerif Konjević: Folk pevač je vlasnik jedne od najskupljih mašina na estradi (FOTO)

Folk pevač Šerif Konjević već decenijama nosi laskavu titulu legende narodne muzike. On je i jedan od najtraženijih pevača kada su u pitanju privatna slavlja i veselja. Tokom karijere stekao je i veliko bogatstvo pa je tako vlasnik jednog od naskuljih automobila na estradi.

Pre nekoliko dana pevač je snimao jednu emisiju, a na gostovanje je došao skupocenom mašinom koja je sve ostavila bez daha.

Reč je o džipu marke „Mercedes“ G klase koji važi za jedan od najskupljih modela ovog popularnog automobilskog brenda.

Vrednost ovog automobila se proteže od 100.000 evra pa i više u zavisnosti od paketa opreme koju vozač kupuje uz automobil.

Pevač je ranije u medijima isticao da je svu zaradu stekao na pošten način svojim napornim radom, a nije krio da je samo od jedne pesme koju je snimio napravio pravo bogastvo. Takođe nije zaboravio na svoju rodnu kuću u selu gde je odrastao.

– Ja sam ovo časno zaradio i za ovo sam se celog života borio. Ja sam čovek domaćin, volim da mi je lepo, čisto i prijatno. Puno radim i onda dom mora da mi bude takav. Zaradio sam mnogo novca zbog pesme „Bela venčanica” koja je prodata u oko 850 hiljada tiraža. To je meni bilo neshvatljivo. Ali eto, kroz taj uspeh sam dobio i finansije pa kupio stan i auto – rekao je on, pa otktio kako je na zidu svoje vile oslikao mural koji oponaša njegovu porodičnu kuću u Sanici, u kojoj je, inače odrastao.

U videu pogledajte gostovanje Šerifa Konjevića u emisiji „Nikad nije kasno“.

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković