Login/Registracija

„PRESAVILA JE TABAK“: Rada Manojlović najavila tužbu protiv opsednutog fana

Rada Manojlović doživela je veoma neprijatnu situaciju kada je jedan opsednuti fan, pokušao da privuče pažnju na sebe, pomoću gnusnih i neprimerenih objava na njen račun.

Pevačicu je fan javno optužio da joj je platio 10.000e, da bi bio intiman sa njom. Iako se Rada oglašavala po pitanju ovoga, sada je rešila da pokrene tužbu protiv Daria Šogorovića.

Naime, Rada se oglasila na svom Tviter nalogu, vidno besna, gde je poručila da je rešila da „presavije tabak“.

 Sve sve, al’ da sam krš kad se skinem, e da ga je*em, tu ga pretera. Tu se odao. Kakav pacijent majko mila, nisam skoro ovakav slučaj imala. Ima da popase disciplinsku što bi reko Šojić (na sudu naravno) – napisala je Rada, ali se tu nije zaustavila.

Apropo izvesne persone koja na bedan način pokušava da dođe do pažnje javnosti preko mog imena. Moj pametni tata je uvek imao neku izjavu koja mi se ureže u mozak. Davno je za ovakve slučajeve govorio: ‘Ćerko, budi srećna, od toliko ludaka na slobodi, tebi se nakačio samo jedan’Tužba, bajo moj, pa laj – zaključila je Rada.

Podsetimo, reč je o učesniku rijaliti programa, Dariju Šogoroviću, koji pevačicu prati na društvenoj mreži Instagram, često ide na njene nastupe i voli da se fotografiše sa njom.

Foto: Privatna Arhiva/Instagram,
Autor: B.Stuparušić