Preminula žena na Kaliopinom koncertu u Beogradu, pevačica ne može da dođe k sebi! Koncert odložen

preminula zena na koncertu kaliopi
Preminula žena na koncertu Kaliopi,foto Pixabay/Grand

Večeras je u MTS dvorani Kaliopi trebalo da održi spektakl koji je dugo iščekivala, ali je isti otkazan budući da je jednoj dami iz publike tokom koncerta pozlilo, te je Hitna pomoć morala da interveniše, ali je nesrećna žena na žalost preminula.

Gospođa iz Makedonije, koja je pristigla na koncert s prijateljicama i ćerkom, iznenada je izgubila svest i srušila se, zbog čega je odmah pozvana Hitna pomoć.

Premunula žena na koncertu Kaliopi

Nesrećnoj ženi, koja ima oko 70 godina rađena je reanimacija, ali bez uspeha, što je pevačicu slomilo.

preminula zena na koncertu kaliopi1
Preminula žena na konceru Kaliopi

Evakuacija publike iz sale je u toku, a kako Grand saznaje, Kaliopi ne prestaje da plače i dalje je u šoku zbog svega što se večeras dogodilo.

Policija je trenutno na mestu događaja, a kako prenose mediji, pevačica trenutno daje izjavu.

Podsetimo, Kaliopi je nedavno istakla da je dolazak u Beograd za nju uvek poseban.

-Dolazak ovde uvek doživim iznova i uvek se pitam šta je to što može da me iznenadi u Beogradu, a uvek postoji nešto. Kada me sretnu ljudi ovde, jako spontano reaguju, obrate se kao nekom svom, kao da se poznajemo, kao neki stari znanci i to je ono što mi najviše imponuje. Onda znam da sve što sam činila za četiri decenije posla ali i izvan toga da je ostavilo neki trag. Drago mi je što osećaju potrebu da mi priđu i kažu neku reč, u tom trenutku se osećam privilegovanom i blagoslovljenom- priznala je ponosno.

BONUS VIDEO: Kaliopi o uspehu Aleksandre Prijović

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.