Login/Registracija

Premijera predstave o Lepoj Breni oduševila Zagreb, pevačica nije mogla da sakrije emocije: „Ja tog momenta počnem da plačem“ (VIDEO)

Sanjn Strukić

U Zagrebu je sinoć održana premijera predstave „Lepa Brena Project„. Publika je mesecima čekala da vidi sve šta su glumci spremili, a na ovu premijeru došla je i sama Lepa Brena.

Među publikom, bile su i broje poznate ličnosti koje su iz prvi redova pratile sve šta se dešava na sceni. Brenina koleginica Maja Šuput sa suprugom, poznati glumci, bivši ministar spoljnih poslova Jugoslavije Budimir Lončar koji ima 99 godina samo su neki od poznatih koji su došli da podrže pevačicu.

Ni sama Lepa Brena nije krila sreću i ponos zbog velikog uspeha koji je postigla ova predstava, a medijima je pred samo premijeru priznala koliko se raduje dolasku u Zagreb.

Sanjn Strukić

-Veoma sam iznenađena, srećna i vrlo ponosna što imam čast i priliku biti na projektu, koji nije direktno vezan za mene, ali moj lik i delo se ipak provlači kroz čitavu priču -rekla je na početku Brena medijima.

Sanjn Strukić

Pozorišna predstava nastala je iz monologa dramskih pisaca Olge Dimitrijević, Slobodana Obradovića, Maje Pelević, Tanje Šljivar i jedne hrvatske spisateljice Vedrane Klepice.

Sva lica Lepe Brene prikazale su četiri glumice, Jasna Đuričić, Jelena Ilić, Anđela Jovanović i Jovana Gavrilović, te jedan glumac Vlada Aleksić.

Sanjn Strukić

Nakon premijere, pevačica je podelila svoje utiske i zahvalila se publici i glumcima na ovako izvedenoj predstavi.

-Ja dođem na predstavu veoma srećna! Srećna sam zbog vašeg uspeha, kao da neko moje dete sada negde ide i ja treba da dođem da ga podržim. Tako doživljamam prosto čitavu ovu predstavu, ali kada uzmete onu lutkicu Lepa Brena i tresnete je o pod, ja tog trenutka počnem da plačem i da shvatam šta sam sve proživela i šta sam doživela u svom životu – kazala je Brena nakon premijere.

U nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo u Zagrebu:

Foto: Sanjn Strukić,
Autor: A. Milinković