„Upali su naoružani“ Prekinut nastup Tine Ivanović, pevačica u šoku: „Imam traumu“

tina ivanovic i

Iza sjaja i glamura života pevača, gotovo da ne postiji neko ko nije doživeo neprijatnost na svom nastupu, jednu scenu Tina Ivanović i danas pamti.

Iako je od početka bila svesna svih vrlina i mana estardnog posla, nikada nije pomišljala da će baš na njenom nastupu dogoditi jeziv prizor.

135ecd21108fdb2188ca6007da0128e5a27b0b29

Naime, žurku u jednom klubu prekinuo je oružani sukob kriminalnih bandi.

Najgore što mi se desilo je kada su kriminalci uleteli naoružani u lokal i napravili incident. To je ostavilo traumu, nikada ne možete da očekujete šta sve može da se desi. Naravno, nastavila sam da nastupam– ispričala je pevačica.

tina ivanovic 1

Podsećamo, Tina  je zbog svog najvećeg hita u karijeri „Bunda od nerca“ bila na stubu srama kada su je mnogi nazivali sponzorušom.

– Bolje da ne pričam kakvi su tada bilo komentara na ovu pesmu, i onih dobrih, ali i onih zluradih. Govorili su da je pesma za sponzoruše, i mene su okarakterisali kao takvu, ali ko me poznaje zna ko sam i šta sam  ispričala je pevačica i dodala:

 Sve pesme koje sam snimila nemaju veze sa mojim stvarnim životom, možda tek poneka. Ali ja pevam za narod i biram pesme da se za svakoga ponešto nađe. To mi je posao. Kada bih snimila ono što ja volim, to ne bi prošlo nikad – kazala je nedavno za Grand.

BONUS VIDEO- Tina Ivanović u suzama u Grandovoj emisiji:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić