POZNATI SLAVE SVETOG JOVANA: Koja pevačica se pokazala kao najbolja domaćica? (FOTO, VIDEO)

Capture 13 26

Pravoslavna crkva i vernici slave danas Sabor svetog Jovana Krstitelja u narodu poznat još i kao Jovandan, jedan od praznika posvećenih proroku koji je krstio Isusa Hrista.

Među onima koji danas proslavljaju krsnu slavu jesu i brojne javne ličnosti koje su se oglasile na društvenim mrežama i čestitale praznik vernicima.

Među prvima se oglasila pevačica Rada Sarić koja je na društvenoj mreži Instagram podelila sa pratiocima nekoliko porodičnih fotografija iz njenog doma, a uz slike je napisala.

-Srećna slava svima koji danas slave.

Takođe se na ovoj društvenoj mreži oglasila bivša učesnica „Zvezda Granda“ Katarina Grujić koja je podelila nekoliko videa iz porodičnog doma dok je sveštenik čitao molitvu za zdravlje ukućana.

-Slava sveti Jovan Krstitelj – napisala je pevačica uz na Instagram storiju.

ipiccy image 78

Jovandan se danas slavi i u domu harmonikaša i člana žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Dragana Stojkovića Bosanca, a njegova ćerka Džidža je podelila fotografiju slavske trpeze. Pored njega danas slavi i bivši učesnik ovog takmičenja Žarko Madžić koji se takođe oglasio na društvenim mrežama.

Krsnu slavu danas proslavlja i pevačica Tanja Savić koja se na svom Instagram nalogu podelila porodičnu fotografiju iz kuće u Smedervu, a baš danas je objavila i novi singl „Potaman“.

Capture 13 27
Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: A. Milinković