Login/Registracija

Dok je Srbija pod snegom, Kaća Živković se BAŠKARI NA MALDIVIMA: Izazovnom fotkom zapalila mreže, pa OTKRILA KO JOJ PRAVI DRUŠTVO (FOTO)

Katarina Zivkovic 1

Nakon velikog broja nastupa koje je održala u prethodnom periodu, Kaća Živković otputovala je Maldive gde će pošteno odmoriti i napuniti baterije za sve što je čeka nakon povratka.

Uoči ovog putovanja, pevačica je gostovala na Grand televiziji kada je otkrila i da li će fanove počastiti izazovnim fotografijama.

Pa poenta je baš to, idem tamo ne da bih odmarala već da bih se slikala i objavljivala sve, ipak Instagram je smisao života, evo čak i kada sam ručala sada ja sam morala to da fotografišem, jer nisam jela, a da sam gladna već da bi to objavila na Instagramu. Idem stvarno da se odmorim, sigurno ću uslikati neki momenat koji mi je prelep, Maldive obožavam– istakla je nedavno, a sada su na njenom Instagramu osvanule fotke na kojima je pokazala kako se baškari na egzotičnoj detinaciji dok u Srbiji veje sneg.

326049671 1292414294638968 286152756956394431 n 1

Pevačica je objavila selfi na kome pozira sa maramom na glavi, a njeno bujno poprsje svima je zapalo za oči i izazvalo lavinu komentara ispod ove slike.

„Nestvarna lepota“, „Najlepša na svetu“, „Top si“, samo su neki od komplimenata koje je Živkovićeva dobila.

kaca dr

Iako su mnogi posumnjali kada je rekla da na ovo putovanje ide sa drugaricom, pevačica je okačila sliku sa svojom saputnicom i tako stala na put svim spekulacijama.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić