TRAUMATIČNO ISKUSTVO! Barbara Bobak priznala: „Sramota me je što sam bila u ZVEZDAMA GRANDA“ (VIDEO)

3828b01d55dcf4b9c4a5a5f9a03eae5876d52d7e

Pre nego što je izgradila svoje ime na estradnoj sceni, pevačica Barbara Bobak okušala se u najgledanijem takmičenju „Zvezde Granda“ gde i nije prošla baš sjajno.

Pevačica ističe da na svoje prvo pojavljivanje nije ponosna, jer se izblamirala kao nikad do sad, a o pravim razlozima govorila je za Grand.

-To nisam bila ja. To je sve nekako bilo brzinski, jer desila se korona i takmičenje se promenilo. Došli su izazivači sa strane i upadalo se direktno u treći krug i to mi je bilo interesantno. Nisam imala preterane ambicije iskreno jer nisam takmičarski tip, ali sam htela da se pojavim da vidim kako je i šta se dešava. Sve je meni to bilo super kao neka ekskurzija dok nisam stala na binu. Nisam tremaroš, nikad nisam imala tremu, ali u tom momentu kad sam izašla na scenu nisam videla ni žiri, ništa… Ne znam šta se desilo, valjda taj neki momenat realizacije kad me snima kamera je bio uf.. Bilo je samo šta izađe iz mene, izađe i zašla je katastrofa. Bila sam u fazonu samo da ne budem u falšu da se toliko ne obrukam i nisam. I to je sve što sam dala od sebe tu – ispričala je Barbara za Grand i dodala da snimak njenog prvog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“ ne može da se nađe na Jutjubu, što je posebno raduje.

-Imala sam sreću da sam pevala pesmu koja je posle imala problem sa autorskim pravima, pa ne postoji moj snimak iz takmičenja. Nisam ja to tražila da se obriše, već neko od autora tih pesama to ne dozvoljava. Hvala mu, nek je živ i zdrav i sve mu cvetalo u kući – istakla je sa osmehom Bobakova.

barbara bobak

Pevačica je kasnije postala poznata zahvaljujući vezi sa Darkom Lazićem, a iako su raskinuli, gostujući u emisiji „Grand magazin“ voditeljka Sanja Ćulirbrk podsetila je Barbaru na sve naslove koji su u poslednje vreme punili medijske stupce.

-Nisam se pripremila na ovaj tip emisije, da sam znala ne bih dolazila, ali popričaćemo posle emisije – rekla je ona, a Sanja je odmah upitala zbog čega.

-Apsolutno sam sve o ovome ispričala već, stvarno mi je više dosadno da pričam o tome – rekla je Barbara aludirajući na vezu sa Darkom.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen/Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić