Login/Registracija

Potpuno NOVA GRAND TELEVIZIJA! Od podneva vas očekuju PROMENE svetskih razmera

U susret novoj televizijskoj sezoni koja se emitovanjem startuje danas 20.septembra na kanalu Grand tv, otkrivamo do kakvih je promena došlo i šta to novo gledaoci mogu da očekuju!

Ekipa televizije je tokom letnje pauze radila na unapređenju svih segmenata, pa se tako danas možemo pohvaliti potpuno novim, redizajniranim studiom, modernim enterijerom, novim grafikama, špicama i najavama.

Ono što je posebno važno za naglasiti jeste uvođenje nove HD opreme u studiju, zbog čega su čelnici “Granda“ najponosniji.

I na polju programske šeme takođe nas očekuju noviteti, pa ćete tako imati priliku da uživate u novim, zabavnim sadržajima, ali i onim starim u izmenjenom konceptu i terminu.

– Imamo puno novih manjih formata, biće i vrlo dobrog humora, svakodnevno. Biće pesama koje niste imali prilike da čujete ili jeste ali retko gde. Počinje zanimljiva emisija koju će uređivati i voditi jedan naš doajen, neću da otkrijem ko još uvek. Tu će se svirati i pevati evergreen narodna muzika od sevdaha, do starogradske u izvođenju velikih zvezda. Vesna i Dragana pripremaju potpuno novu emisiju i neće se zvati više “Halo Halo“ već “A sad malo mi“. Tu će biti ekskluzivnih gostiju koji nisu pevači, dok će pevači služiti da ispunjavaju muzičke želje tim gostima– najavio je nedavno direktor “Granda“ Goran Šljivić.

Sa novom sezonom počinjemo danas tačno u podne emisijom “Grand magazin“, a već večeras od 20 časova slušamo najbolju domaću muziku kod Zorana Pejića Peje u emisiji “Pesmom za dušu“.


Čitajte Grand.Online i budite upućeni u sve novitete koji vas očekuju!

Uskoro više…

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac