Porodica Trajković puca od ponosa: Đani oženio sina, mlada kao princeza (FOTO)

IMG 6e2e8b0c7a78c6c963ab7e097385cbe0 V

U domu Trajkovića osvanuo je jedan od najradosnijih dana, s obzirom da popularni folker Đani i njegova supruga Slađa žene svog mlađeg sina Marka.

Radišin sin i njegova izabranica Minja obavili su opštinsko venčanje, nakon čega su sudbonsono „da“ izgovorili i pred Bogom u Hramu Svetog Save.

IMG ee1a9ce2d5b2500f7a905cf59a7e452d V

Mladenci su se u pratnji porodice i prijatelja pojavili ispred hrama, a mlada je zablistala u raskošnoj venčanici kao iz bajke.

Dugačka satenska venčanica, veo i bidermajer bogat crvenim cvećem oduševili su sve prisutne koji nisu mogli da sakriju oduševljenje mladinim izdanjem.

-Odlično se osećamo, bilo je treme kd mene. Brat me je posavetovao s obzurom da je on probio led. Mama i tata su me samo posavetovali da se držimo kao što se njih dvoje drže- bili su prvi utisci mladenaca nakon crkvenog venčanja.

IMG e272a43c2cc4bf00ef4869bb7713d57a V

Ništa manje srećni i ponosni nisu bili i Đani i Slađa koji nisu skidali osmeh sa lica. Za ovu posebnu priliku Slađa je odabrala smaragdno zelenu haljinu koja je istakla njenu figuru. Detalji u vidu zlatnih špiceva na štiklama koji se slažu sa torbom, doneli su dodatnu nit elegancije.

Suva elegancija bila je i Đanijev izbor koji se pojavio u klasičnom crnom odelu vidno raspoložen.

– Stigao sam jutros sa puta i ovo je sve za minut završeno što se mene tiče. Pozvao sam Slađu pitao gde je odelo od prošlog veselja, samo sam obuću promenio. Ženski deo se sprema i šminka od osam ujutru. Biće dosta kolega večeras, meni se emocije pale kada padne mrak! Ja sam kao vampir – nasmejao se Đani.

Screenshot 20230515 162903 Viber
Foto: A. Dačić,
Autor: J. Jović