Login/Registracija

Pobegla u toplije krajeve: Branka Sovrlić uživa u Španiji, pokazala telo bez fotošopa

Pevačica koja na javnoj sceni važi za pravu damu i velikog hedonistu Branka Sovrlić odlučila je da poslednje dane oktobra provede na odmoru u Španiji, a društvo joj pravi drugarica.

Uživam sa drugaricom na Majorci, smeštene smo u hotelu sa bazenom. Sve je krcato. Želim da napunim baterije za obaveze koje me čekaju kada se vratim u Sarajevo – rekla je pevačica sa osmehom na licu.

Branka je vlasnica nekoliko restorana u Sarajevu koji iziskuju mnogo rada i truda, pa malo slobodnog vremena koje ima koristi da se odmori na nekoj egzotičnoj destinaciji.

Zaista imam mnogo obaveza, pa volim da iskoristim priliku i da putujem na neko kraće vreme. Nikada nisam odsutna na više od deset dana. Volim da menjam destinacije. Bila sam kratko u Istanbulu i Švajcarkoj. Više volim tople krajeve, nisam ljuibitelj snega ni skijanja. Volim da vreme provodim okružena zelenilom, šume i čist vazduh su mi najbitniji jer su i Sarajevo i Beograd nažalost veoma zagađeni gradovi – objasnila je Sovrlićka.

Pevačica voli da ide u šoping i kupuje poklone kako za sebe tako i za druge, pa se sa putovanja nikada ne vreća praznih ruku.

Još uvek nisam obišla šoping centre, pre svega ću da se osunčam i kupam, a posle će biti vremena i za kupovinu- rekal je Branka.

Fotošopiranje fotografija je u poslednjih nekoliko godina postao obavezan među Brankinim koleginicama, međutim pevačica je ovom trendu odolela.

-Nema potrebe za tim, zadovoljna sam svojim izgledom. Ne želim da na fotografijama izgledam kao da imam dvadeset godina, kada sam na javnoj sceni već 37. Uostalom, zdravlje je najvažnije. Duša je ono što licu daje lepotu -iskreno je odgovorila pevačica.

Foto: Grand/ Instagram,
Autor: I.Grk