LUKSUZNE VILE od kojih zastaje dah! Ovo su KUĆE POZNATIH na moru (VIDEO)

Brojne poznate ličnosti iz sveta glume i muzike mogu da se pohvale luksuznim i velikim kućama koje se nalaze na samoj obali Jadranskog mora, gde uglavnom provode letnje dane opuštajući se sa porodicom i najbližim prijateljima.

312474598 5975353025887884 7160726973799359276 n3 1

Crnogorsko primorje oduvek je bilo zanimljivo pevačima, pa je tako među prvima Miloš Bojanić pre nekoliko decenija izgradio velelpnu vilu u Baošićima.

On je ovu vilu napravio još osamdesetih godina prošlog veka, a za njeno renoviranje je pre nekoliko godina iskeširao oko 150 hiljada evra. Miloš iz vile ima direktan izlaz na more, i privatnu plažu koja važi za jednu od najlepših i najsređenijih u tom delu bokokotorskog zaliva.

20220804 185109

Šarmu mesta Perasta nije odoleo popularni pevač Saša Matić koji je pre par godina kupio prelepu kamenu kuću u kojoj je nekada odmarao Petar Petrović Njegoš, što je i istaknuto na samoj vili koja datira iz 18. veka. Porodica Matića zato po celo leto boravi u ovoj kući gde dočekuje brojne prijatelje i članove šire familije.

0A0A7703

Legenadrni glumac Bora Todrović tokom svog života obožavao je da uživa na moru, pa je iz tog razloga u Bigovu pazario kuću na samoj obali. Danas u ovom zdanju, koje ima privatnu plažu, uživaju njegova deca Srđan Žika Todorović, Danica i Tara kao i njegova druga supruga Karolina koja celo leto provodi na moru.

zika2

Oazu mira u bokotorskom zalivu pronašla je i Neda Ukraden koje je za sebe, ćerku i unuke napravila pravi raj u mestu Lepetane. U dvorištu kuće se sredinom avgusta svake godine tradicionalno obeležava Nedin rođendan za koji se upriliči slavlje za najdraže.

Fudbaler Mateja Kežman je pre nekoliko godina kupio staru kuću u Igalu, koju je zatim obnovio otvorivši u prizemlju kafić, dok se na spratu nalaze apartmani. Ipak, tu se nije zaustavio već otvorio i prelep restoran na reci Bojani nadomak Ulcinja, skriven od očiju javnosti.

kezman1

Pevač Dragi Domić vlasnik je dve nekretine u Budvi koje je kupio prošle godine i koje su njegov primorski raj kada želi da pobegne od gradske gužve. Nekadašnja zvezda ’’Granda’’ kaže da je sebi ovom kupovinom ostvario najveću želju s obzirom da obožava Budvu i da su mu se tu desile najlepše stvari u životu.

dragi

Ima i onih pevača koji su utočište ipak pronašli nešto dalje od Crne Gore pa je tako folk diva Svetlana Ceca Ražnatović vlasnica velelepne vile na Kipru. Kuća je tik uz obalu, a u mesto u dvorištu osim bazena zauzima i kapela koju su osveštali sveštenici Srpske pravoslavne crkve. Osim pukog uživanja, ova kuća nkada je bila dom njene dece, sina veljka i ćerke anastasije, koji su na kipru pohađali školu.

ceca4

Najveće iznenađenje svakako je Jašar Ahmedovski koji već godinama ima kuću u mondenskom letovalištu Fetije u Turskoj, za šta je malo ko znao. Jašar se potpuno prilagodio njihovom mentalitetu za koji kaže da je sličan našem, a klima i hrana mu takođe savršeno odgovaraju.

jasar1

Svoj drugi dom pored onog u Beogradu, kompozitor Aleksandar Milic Mili svio je takođe u Turskoj. Producent sa porordicom tamo provodi skoro čitavo leto, a neretko se desi da između snimanja zvezdi granda uhvati još slobodih dana za obilazak svoje luksuzne vile.

mili2

Zauvek omiljena detsinacija za letovanje naših ljudi jeste Grčka, pa ne čudi što je par pevača odlučilo da baš tamo napravi soj morski dom.

Pefkohori kao centar zbivanja privukao je pažnju Saše Kovačevića pre mnogo godina te se sada može pohvaliti apartmanima u ovom mestu, Zakintos je postao drugi dom frontmenu Pilota Kikiju Lesendriću, dok je Darko Filipović vlasnik čak dva stana u malom mestu nadomak Soluna.

Ceo prilog pogledajte u videu ispod:

Foto: Hello/Z.K.Munja/Instagram,
Autor: T.Bogavac