Login/Registracija

PEVAČICE SA PRIRODNIM BUJNIM GRUDIMA: Ona je vlasnica najvećeg poprsja, dok jedna razmišlja da ih smanji

Iako su retke, ovo je spisak pevačica s velikim, prirodnim grudima, koje s ponosom pokazuju svoje poprsje.

JANA TODOROVIĆ

Pevačica ima najveće poprsje na estradi. Njene prirodne grudi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, međutim baš zbog toga ona je imala problema sa kičmom. U jednom trenutku je čak razmišljala i da ih smanji.

Zbog velikog obima grudi i njihove težine, imam problem s kičmom. Međutim, ukoliko bih operisala kičmu, za kratko vreme opet bih imala problema zbog obima grudi. Prema savetu lekara, biću prinuđena da smanjim poprsje – ispričala je Jana jednom prilikom, ali je priznala i da se njenom suprugu uopšte ne dopada ta ideja.

SEKA ALEKSIĆ

Seka može da se pohvali odličnom genetikom, te je i ona jedna od retkih koja ima prirodno poprsje. Jednom prilikom se u medijima spekulisalo kako je radila silikone u grudima, ali ona je ove navode demantovala.

Još mi samo fale silikoni – napisala je davno pevačica na svom Instagramu.

GOCA TRŽAN

Pevačica deluje kao da ima silikonske grudi, ali zapravo to nije istina. Jednom prilikom se na svom Tviter nalogu oglasila i otkrila da zavidi ženama sa malim grudima.

Ponekad baš zavidim ženama s malim grudima. Eto, rekla sam. Ali stvarno, žene s malim grudima nemaju pojma koliko su srećne – iskrena je bila pevačica, koja je priznala da joj je često problem da nađe odgovarajući kupaći kostim.

ZORANA PAVIĆ

Zorana možda ima i najveće poprsje kada su pevačice pop muzike u pitanju. Ističe da su joj grudi zaštitni znak.

Jeste to, negde, moj zaštitni znak, ali ja sam jednom obukla tu rolku…. i to je bilo još gore! Mislim da treba da se držim dekoltea. Uostalom, priroda me obdarila, hvala joj – izjavila je ona jednom prilikom.

NIKOLINA KOVAČ

Jedna je od najmlađih na ovom spisku, ali pevačica Nikolina Kovač u poslednje vreme često postavlja fotografije u kupaćem kostimu. Jednom prilikom se javno pohvalila kako je na njoj sve prirodno.

Na meni je sve prirodno, bilo je dosta komentara zbog mojih grudi, ali nisu mi potrebne silikonske, imam prirodno veće i lepe grudi – pohvalila se Nikolina.

Kija Kockar ume na društvenim mrežama da pokaže čime raspolaže, a na osnovu fotografija jasno se vidi da su njene obline prirodne, prenosi Kurir.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić