Pevačica se zamalo slomila od emocija u Grandovoj emisiji, voditeljke je tešile: „Fali mi majka, uvek sam bila mezimče“

b560af379731b85fadecf1284ee6d4c7c55f6a27

Brojni pevači sa karijerama u usponu, u nekom trenutku morali su da napuste svoja rodna mesta, a nedavno je to učinila i Hana Mašić koja se nedavno iz Zagreba preselila u Beograd.

Iako je dugo planirala da se osamostali, pevačica se teško odvojila od svog doma i porodice i priznaje da joj to nije palo lako.

Drago mi je da sam ja svoje reči pretvorila u delo i napravila sam jedan veliki korak na koji sam ponosna– kaže Hana koja se zamalo slomila od emocija tokom gostovanja u emisiji „A sad malo mi“.

hana masic as

Fali mi majka, uvek sam bila mezimče malo koje je sve dočekalo skuvano i oprano i sada sve to moram sama- priznala je Hana kojoj su se voduteljke Vesna Milanović i Dragana Katić ponudile da joj se nađu i pomgnu joj oko kućnih poslova i izvedu na ručak.

353756330 1333944220517781 4883821880158963238 n

Ko se jednom napije savske vode posle nekoliko meseci se ne vraća nego ostaje tu. Znam da ti sada sve nedostaje, posebno mama– utešila je Vesna koja je uporedila njen dolazak sa preseljenjem kolege Isaka koji je takođe bio tužan, ali se vremenom navikao na život u prestonici.

mdk

Pevačica je svojevremeno za Grand otkrila da nema dane kada joj se ne trenira jer je zavisna od treninga i da su treninzi postali svakodnevna navika, poput pranja zuba. A na pitanje šta na svom telu naviše voli, sa osmehom odgovara:

 – Volim svoj stomak, noge I zadnjicu. Volim sve nekako! Vraća mi se telo u normalu, napokon, nakon što sam prestala da treniram kros fit. Bila sam zavisna o kros fitu i toliko mi je odgovarao mentalno, da bi nije bilo bitno koliko sam se jačala, ali naravno zbog prirode posla kojim se bavim napravila sam promene u treninzima– iskrena je „Zvezda Granda“.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić