Login/Registracija

Ivana Krunić i Bane Čolak otkazali svadbu: Pevačica otkrila u kakvom su odnosu: „Morali smo tako“

5ed95cc2f217497d190b4f3e7c1a87de86625c44

Nakon lepih vesti o veridbi Ivane Krunić i Baneta Čolaka, svi čekaju da par konačno stane na ludi kamen, međutim, pevačica je otkrila kako su morali da promene planove i pomere svadbu.

Naime, oni su planirali da svadbeno veselje oraganizuju ove godine, čak su rezervisali i pevača, a Krunićeva je sada otkrila šta se dogodilo.

Trebalo je ove godine, čak smo se sa Bađijem dogovorili za termin pošto je on trebalo da nam peva na svadbi, ali pre mesec dana smo se konačno uselili u naš stan. Sva muka i žrtva je urodila plodom i zbog tih obaveza morali smo da pomerimo to za sledeću godinu– ispričala je ona.

ivana krunic 8

Ivana je gostovala u emisiji „Popodne sa Leom Kiš“, kada se dotakla i teme trudnoće.

Bitno je da mi imamo jedno drugo, a to kada nam Bog da dete, to je bonus i još veča sreća. Bitno je da smo zajedno i spunjeni kako privatno tako i poslovno i ja tu ništa ne bih menjala– iskrena je pevačica.

ivana krunic bane colak

Međutim, nije sve oduvek bilo med i mleko. Ivana i Bane ne kriju da su zajedno prošli i one manje lepe trenutke koje su njihovu ljubav učinile mnogo čvršćom.

Kada je bila korona dešavalo se da imamo hiljadu dinara u džepu, ako je i toliko bilo. U tim trenucima mi se Bane pokazao kao veliki muškarac, kao neko ko jednog dana može da bude stub porodice. Latio se poslova koji su daleko od onoga što bi smeo fizički da radi jer ima problema sa nogom, ali je ipak to preuzimao na sebe. Odlazio je da radi i u tom periodu mene i moje prehranio. U najgorem periodu mi se najbolje pokazao- priznala je ponosno pevačica nedavno za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.