Login/Registracija

Pevačica progovorila o problemima i odlasku KOD PSIHOLOGA: „Doživela sam to kao ZNAK SLABOSTI“

Od pojavljivanja u jednom talent šou, Sara Jo privukla je pažnju publike, ali se za svoje mesto na muzičkoj sceni lavovski borila godinama kako bi ostavrila svoje snove.

Put do svega što je danas, nije uvek bio lak, a zbog prirode posla kojim se bavi, svojevremeno je potražila i pomoć psihologa kako bi prevazišla prepreke sa kojima se suočavala.

– Zauvek ću biti zahvalna prijateljima koji su mi pomogli da prevaziđem svoje barijere, strahove i da se prepustim tako važnom koraku. Sve češće se priča o mentalnom zdravlju, ali se takođe često to predstavlja na potpuno pogrešan način, zastrašujuće i apstraktno. Iako sam dosta čitala o ovoj temi, i ja sam pred sam odlazak kod psihologa (svesno ili nesvesno) doživela to kao znak slabosti. Iz ove tačke gledišta shvatam da je to zapravo pokazatelj unutrašnje snage, želje i volje da se trgnete, da ne životarite i da se suočite sa raznim izazovima i preprekama- objasnila je za „Lepotu i zdravlje“.

Kao javna ličnost izložena je i negativnim komentarima, sa kojima je pronašla način da se nosi, međutim tvrdi da oni nisu nikako zanemarljivi.

– Bude mi žao kada čujem neke kolege tvrde da ih to više ne pogađa i da su se navikli na to. Smatarm da niko ne može da ostane imun na takvu pojavu, koju je bolje definistai kao digitalno nasilje , što ne umanjuje njegovu ozbiljnost ako je digitalno. U pitanju je vrlo kompleksan fenomen, o kome treba da se priča, pogotovo zbog mlađih generacija- apelovala je Sara.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić