Login/Registracija

Pevačica progovorila o POBAČAJU: “Moraš da uveseljavaš narod, a TI BI KUĆI DA PLAČEŠ“

Vest da je u drugom stanju Marija Mikić podelila je sa milionskim auditorijumom na prvoj polufinalnoj večeri pesme za Evroviziju.

Nastup koji je završila stavljajući cuclu u usta samo je potvrdio priče koju su se danima pre toga provlačile po medijima.

Sada kada konačno uživa u trudnoći i radosno čeka devojčicu kojoj će dati ime Đurđa, Marija je odlučila da ispriča i onu ružniju stranu priče koja je prethodila.

– Imala sam dva spontana pobačaja pre ove trudnoće. Jako mi je teško da izgovorim to uopšte jer mi se čini da će da izazove sažaljenje. Najteže mi je bilo kada sam morala da radim posle tog nesrećnog događaja, da izađem na binu i pevam, da uveseljavam narod, jer to je moj posao. Pevam i smejem se a jedva čekam da dođem kući da plačem- rekla je Marija.

Na nagovor drugarice uradila je određene testove koji su ukazali na problem sa trombofilijom, koja je i bila razlog ovih nesrećnih okolnosti.

– Nije mi prijatno ali želim da podelim sa svima to, da druge devojke znaju šta sve može biti po sredi. Inače imam i insulinsku rezistenciju, a onda sam oko nove godine dobila i koronu. Onda je bilo sumnji za Daunov sindrom za ovu bebu, to je bio takav udarac da nisam znala kako da se nosim sa tim. Plakala sam dan i noć dok nisu stigli rezultati, nisam bila živa- iskreno je rekla pevačica i dodala:

– Kada su stigli rezultati i kada sam saznala da je sve u redu, nije mi bilo ni do čega koliko sam bila srećna, samo sam nastavila da plačem, ali od radosti. Pol bebe me tad nije ni zanimao– rekla je ona u emisiji “Realna priča“.

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac