Login/Registracija

Pevačica i dalje oseća PSIHIČKE POSLEDICE NASILJA! Priznala od čega ima VELIKI STRAH

Pevačica Tijana Milentijević,  prošle godine je doživela psihičko i fizičko zlostavljanje od strane tadašnjeg dečka, zbog čega je mesecima bila pod velikim stresom.

Zahvaljujući prijateljima i poslu, ona je uspela da prebrodi ružan period, ali nemili događaj je ipak na nju ostavio posledice.

– Psihičke posledice uvek postoje. Koliko god to poricala, u nekim trenucima vidim da su i dalje tu. Ja se nadam da će i to vremenom proći – rekla je pevačica za Nova.rs, a potom poslala poruku svim ženama.

– Ženama bih poručila da reaguju na najmanju sitnicu. Ako u bilo kom trenutku misle da će se muškarac koji je formirana ličnost promeniti – ne! Neće se promeniti. To je samo uzaludno trošenje vremena da promenite već izgrađenu ličnost. Gledajte sebe i čuvajte sebe i svoje zdravlje – poručila je ona.

Nakon nemiliog događaja, pevačica ne krije da joj je teško da ponovo stekne poverenje ne samo u muškarce već u ljude.

– Imam stah od toga da verujem bilo kome. Ne samo muškarcima, nego više ne znam šta da mislim. Poverenje se stiče vremenom. Nadam se da kad opet budem ušla u neku ozbiljnu vezu, da će se sve srediti u mojoj glavi i da će taj neki muškarac probuditi ljubav koju nikad nisam osetila do sada. Verovatno bi tako nešto trebalo da se desi da bih ja zaboravila na te neke stvari koje su mi se dešavale ranije. Volela bih i da se jednog dana ostvarim kao majka i budem srećna, ali pustila sam da sve dođe samo od sebe. Znam da ću i to dočekati jednog dana, a do tad ću raditi svoj posao koji najviše volim i provoditi vreme sa porodicom i prijateljima – ističe Milentijevićeva.

POGLEDAJTE I 

Tijana Em ODLEPILA za dečkom na bazenu, a zbog NEOČEKIVANOG PRIZORA umalo se nije srušila

Ženi od sultana SRCE OSTALO U AMERICI! Evo sa kim se pevačica SELI U OBEĆANU ZEMLJU (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja / Instagram,
Autor: S. Čumić