Login/Registracija

Pevač se kroz suze prisetio poslednjeg razgovora sa Zoranom Kalezićem: „Muke su teške, noć nikako da prođe od bolova“ (VIDEO)

Folk pevač Acko Nezirović se poslednjih nekoliko dana bori sa velikom tugom zbog gubitka velikog prijatelja i kolege Zorana Kalezića.

Oni su bili dugogodišnji prijatelji, a pevač ističe da do poslednjeg momenta nije gubio nadu da će njegov kolega pobediti opaku bolest.

-Kada sam bio u Crnoj Gori poslednji put, otišao sam da ga obiđem, on je imao prelepu kuću i imanje dole. Bili smo sami, dugo smo pričali i vraćali uspomene, govorio sam mu da će on pobediti, a on mi je odgovarao da me razmišlja o tome, ali da se loše oseća. Muke su to teške Acko, noć nikad da prođe od bolova – kaže pevač i otkriva da se i njegova velika ljubav godinama borila sa ovom bolešću:

-Mislio sam da će on sve to izgurati, bio sam očevidac, ali i velika moja ljubav sa kojom sam ja bio isto je preminla od te boslesti posle devet godina borbe. Onda sam ja tako mislio da će i on sa tim terapijama, međutim...

Pevač kroz suze kaže da je pola sata pre smrti kolege saznao da ne uzima vodu i da je jako loše, a nakon toga je saznao tužne vesti. U nastavku teksta pogledajte video gde je Acko govorio o prijateljstvu sa pokojnim kolegom Zoranom Kalezićem:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković