Login/Registracija

Pevač se emotivnom porukom prisetio pokojnog kolege: „Moj dobri“ (FOTO)

Nebojša Saveljić, poznatiji kao Nebo iz sastava „Monteniggers“, na današnji dan bi napunio 52 godine. Nažalost, prerana smrt odvojila ga je od onih koji su ga voleli i sa kojima bi danas slavio, a jedan od njih bio je njegov prijatelj Igor Lazić Niggor.

Poznati muzičar nije zaboravio svog kolegu i prijatelja, pa je danas podelio njegovu fotografiju na svom nalogu na Instagramu.

– 9. 6. 1971. – 9.6.2023. E moj dobri… – napisao je Niggor uz fotografiju koju je objavio. 

Podsetimo, poslednjeg dana oktobra 1999. godine, nešto pre četiri sata ujutru, vozilo u kom se nalazio Neba prešlo je na suprotnu stranu puta zbog neprilagođene brzine i udarilo u stenu.

Od siline udarca se prevrnulo na krov, a zatim i sletelo u jarak. Pored Neba je poginulo još dvoje ljudi, a jedna devojka bila je teško povređena.

– Toliko godina je prošlo, a izgleda kao da je bilo juče. Kad god ga se setim samo pomislim šta bi bilo da je on sada živ i kako bi to sad izgledalo. Sigurno bi bio čovek sa porodicom i imao bi decu, ali, eto, nažalost ga nema, sada je negde gore sa Gruom i verovatno se druže... – rekao je jednom prilikom Niggor.

(24Sedam)

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković