Login/Registracija

Pevač PUNI KONCERTNE HALE, A PRIVATNO je sve drugačije: „Ne pevam ni ženi ni deci“

Kada je sa samo 14 godina, iz rodnog Zaječara došao u Beograd, Željko Vasić nije mogao da zamisli da će danas biti jedan od omiljenih pevača koji iz godine u godinu puni koncertne hale.

Put do uspeha nije bio lak, ali vrednim radom, emocijom i kvalitetnim pesmama uspeo je da osigura svoje mesto na našoj muzičkoj sceni.


Danas, može se pohvaliti uspešnom karijerom koju je gradio daleko od skandala, a o kojoj je maštao još kao dečak. 

– Neko ko je stvarno zaslužan za ono što sam danas i zbog čega se bavim muzikom jeste moj otac i jako se kajem što malo vremena provodim njim. On je jedan strašan dasa i neko ko iskreno voli muziku i to mi je usadio. Da budem svoj makar ceo svet bio protiv– ispričao je Željko u emisiji „A sad malo mi“.


Njima život jeste pesma, međutim, uprkos mišljenju da pevači po ceo dan pevaju ljudima u svom okruženju, Vasić je ovo negirao.

– Ne pevam ja nešto kod kuće, niti ženi svojoj, ne daj Bože klincima, oni slušaju nešto drugo. Ali kada smo na porodičnim okupljanjima, kada imamo ta drženja ja nisam neko ko vodi priču. Ne namećem ja pesme, ja volim da ljudi budu zadovoljni i kada žele da im pevam ja se privučem- iskren je bio pevač.


Iako za njegovo ime vezujemo pop žanr, Željko je privatno ljubitelj i drugih muzičkih pravaca.

–  Volim jako dobre narodne pesme, ja sam veliki fan Miroslava Ilića i mislim da  je to pevač koji je najbolje opevao Šumadiju. To je antologija– otkrio je pevač.

Celo gostovanje pogledajte u videu ispod.


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić