Pevač priznao da mu je voditeljka TALIJA, ona mu javno odbrusila: „Nikako da skapiraš“

savo i sanja

Prijateljstvo i kolegijalnost na estradi su retka pojava, ali se dešava među normalnim i ostvarenim ljudima. U prilog tome najbolje svedoči primer pevača Sava Perovića i voditeljke Granda Sanje Ćulibrk čije prijateljstvo datira od pre sedam godina.

Iako se retko viđaju, pevač ne krije da mu je voditeljka velika podrška u svemu što radi, pogotovo u trenucima kada se sa pesmom „Presidente“ prijavio za „Izbor pesme za Evroviziju“.

-Moram da kažem da mi je ona bila ozbiljna podrška, ali ne samo kao podrška, više kao talija. Ona je ta koja je svaki put govorila „A što se ti ne prijaviš za Beoviziju, što ne ideš tamo?“. Ona mi je dala taj crvić u glavi – otkrio je pevač u emisiji „Grand parada“ i dodao da je Sanja jedna od retkih koja je njegovu novu pesmu čula, ali ga je prekinuo Sanjin kolega Tihomir Tepić.

-Savo, kako uopšte ne shvataš da Sanja ima žarku želju da se pojavi na toj sceni, vidiš da se žena čak i obukla za tebe… Molim te, ubaci je u scenski nastup – poručio mu je Tepić, a pevač se bez pogovora složio.

-Vidi kako je lepa. Hoću, ako ništa drugo, bar ću je voditi na neki crveni tepih sa mnom – rekao je Savo, ali obećanje nije ispunio.

Iako je obećao da će je voditi, pevač se na Music Awardy Ceremony pojavio u društvu pevačica Zorane Mićanović i Vanje Mijatović.

savo parada

Ipak, Sanja mu je oprostila, ali ne i zaboravila. Na kraju emisije voditeljka je otkrila i zbog čega je ponela elegantnu crvenu toaletu.

-Zapravo kad sam čula da Savo Perović dolazi u ovu emisiju, ja sam obukla ovu fantastičnu haljinu. Prvi put kad sam ga ugledala, bilo je to pre sedam godina, rekla sam da će ići na Evroviziju i zbog toga ova haljina– našalila se voditeljka, a Tihomir se ubacio:

-Sanja, priznaj lepo ljudima da želiš da se nađeš na toj sceni Beovizije da mu pripomogneš, zato si se tako i obukla da te angažuje!

Pa, da, ali Savo nikako da skapira, ali videćemo- zaključila je Sanja sa osmehom.

NE PROPUSTITE I

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić