Login/Registracija

Pevač nije imao NIKOGA preko, ćerke su ISPAŠTALE: “Ovo je prvi put da sam uradio nešto za njih“

Pevač Bane Bojanić letos je upriličio gala slavlje u jednom beogradskom restoranu, povodom 18. rođendana njegove srednje ćerke Aleksandre.

Tom prilikom Bojanić je okupio mnogobrojne pripadnike estrade kao i članove porodce, oca Miloša i brata Mikicu sa suprugom i decom, a radost povodom ovog slavlja nije mogla da se sakrije.

Ipak, najemotivniji bio je upravo Bane ali ne samo zbog rođendana, već iz drugih razloga koje je nedavno otkrio.

Najstarijoj ćerci smo trebali da pravimo isto pre dve godine ali nas je zadesila korona. Otkako su se rodile, a imam tri ćerke, nikad ništa nisam napravio u Srbiji. Rođenja, prvi rođendani, sve je bilo u Americi, a ja tamo nemam nikog. I evo prvi put da nešto pravim, okupio sam najdraže kolege sa kojima sam počinjao i najužu familiju, bilo je prelepo- rekao je Bane.

Nije samo Bane gnezdo svio u obećanoj zemlji već i njegov mlađi brat Mikica, zbog čega su se godinama jako retko okupljali u Srbiji. Baš zbog toga, na pomenutom rođendanu njihov otac Miloš Bojanić nije mogao da sakrije suze.

Unučadi su nešto što može da razume samo onaj ko doživi da ih ima. To je nešto najsvetije, najlepše i najdraže. Sve unuke sam video nedavno na moru, bili smo na okupu, ali ovaj momnat i događaj, evo ja se tresem stvarno- rekao je Miloš tada za naš portal.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac