Login/Registracija

Svi detalji GALA PROSLAVE: Bojanići konačno na OKUPU, najstariji član NAPRAVIO ŽURKU za pamćenje (VIDEO)

Kad Bane Bojanić slavi ćerci punoletstvo to mora da bude na nivou!

Kako je pevač istakao, zbog života preko bare nije bio u mogućnosti da organizuje nijedno slavlje za ćerke Milicu, Bojanu i Aleksandru, te je ovo punoletsvo bilo idealna prilika da se okupi čitava porodica i najdraži prijatelji.

Raskošna dekoracija, glamurozni stajlinzi i poznate zvanice u jednom prestoničkom restoranu bili su samo deo proslave 18. rođendana Aleksandre Bojanić.

Među prvima na proslavu stigao je Banetov rođeni brat Mikica sa porodicom, a zatim i ponosni deda Miloš, koji nije mogao da sakrije emocije povodom unukinog rođendana.

– Unučadi su nešto što može da razume samo onaj ko doživi da ih ima. To je nešto najsvetije, najlepše i najdraže. Sve unuke sam video nedavno na moru, bili smo na okupu, ali ovaj momnat i događaj, evo ja se tresem stvarno- rekao je sa suzama u očima.

Goste na ovoj veličanstvenoj proslavi zabavljale su, pored benda, i Banetove najdraže koleginice Sanja Đorđević, Tanja Savić i Viki Miljković sa kojima godinama neguje prijateljski odnos.

Ali, ni ponosni tata nije odoleo da ne zapeva ćerci jednu od svojih najpopularnijih pesama “Samo pijan mogu“ kojom je razveselio čitavu masu.

Ipak, prava žurka počela je kada se mikrofona latio Miloš Bojanić sa kojim su uglas pevali sinovi, snaje i unuci, i to pesme “Čigra“, “Ajmo na noge“ i nezaobilazne “Oči zelene“.

Tačno u ponoć slavljenica je duvala svećice na ogromnoj torti i uz prskalice i šampanjac nazdravila sa najmilijima.

Atmosferu sa gala proslave pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac