Login/Registracija

Petar Mitić i Ivana Pavković NA IVICI SUZA ZBOG GESTA SINA: Pevače sačekalo iznanđenje kakvom se nisu nadali, sve objavili na Instagramu (FOTO)

c89fc97a2d91bf725fb0ff737573e129fb1e2866

Petar Mitić i Ivana Pavković uživaju u porodičnom životu koji je pre nekoliko meseci ulepšao dolazak na svet blizanaca kojima se najviše obradovao stariji sin Vujadin.

Estradno bračni par uživa u roditeljstvu, a posebno su ponosni na Vujadina koji izrasta u kulturnog dečaka čijim malim iznenađenjima ne mogu da odole.

Naime, on je sinoć raznežio mamu i tatu kada im je na dva tanjira stavio po čokoladno srce uz koje je stajala i posebna posveta na papiru.

Volim te mama i volim te tata– emotivno je poručio mali Mitić, što je Ivana odmah podelila na svom Instagramu i dobila veliki broj lajkova za ovaj gest.

kolacicic mitic

Par ističe da imaju veliku podršku od roditelja kada je u pitanju čuvanje dece, a nedavno su za Grand otkrili i na koga blizanci liče.

-Pošto si svi rekli da stariji sin Vujandin liči na Petra, sada je dva jedan. Svi kažu da blizanci liče na mene – rekla je Ivana.

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić