Login/Registracija

Slavici Ćukteraš su nuđeni veliki hitovi ali su završili na tuđim albumima: Nećete verovati o kojim pesmama je reč

Izreka „Nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno“ često se čuje na našoj estradi i odnosi se na numere koje određeni pevači iz ovog ili onog razloga nisu snimili, a onda su njihove kolege od njih napravile hitove. 

Tako znamo da je Ceca snimila „Kukavicu“, „Idi dok si mlad“, a da su one bile prvo u rukama Vesne Zmijanac. Za Eminu Jahović bila je namenjena pesma „Dobro da nije veće zlo“, ali ju je na kraju proslavio „Lexington bend“, za Vesnu Zmijanac je pisan „Vidovdan“, pa ju je maestralno otpevala Goca Lazarević.

Primera je mnogo, a izuzetak nije ni pevačica Slavica Ćukteraš, koja je otkrila da nije snimila dve pesme od kojih su njene koleginice napravile velike hitove. 

Pre mnogo godina, na prvom albumu Tanje Savić našla se pesma „Igračka“, koja je bila ponuđena i Slavici.

Tada sam ja drugačije gledala i razmišljala o životu i pesmama, to je bilo pre skoro 20 godina. Nekako se nisam pronašla u tim rečima, a kada je to slučaj, onda znaš da ne možeš tu pesmu ni da otpevaš kako treba. Zato i nisam želela da se upuštam u tu avanturu, a Tanja ju je stvarno sjajno iznela – kaže Slavica.

Pesma „Marš“ Aleksandre Prijović postala je verovatno i najpopularnija na njenom albumu koji je objavila ove godine, a Slavica nam otkriva zašto je mislila da ova numera nije za nju.

Aleksandra je uradila sjajan posao sa tom pesmom, čujete je gde god da se okrenete, a i spot je fantastičan. Kada sam čula pesmu, dopala mi se, ali mi se više dopalo nešto drugo što će moja publika uskoro moći da čuje. U ovom slučaju je „Marš“ otišao u prave ruke – kaže pevačica.

Slavica je, inače, najavila da će uskoro objaviti duet, ali je misteriozna o tome sa kim ga je snimila.

Pesma će uskoro biti objavljena, verujem da će se publici i te kako dopasti. Počinjemo sada polako reklamnu kampanju, da malo podižemo hajp, već ljudi nagađaju o kome je reč, ali ne bih to da otkrivam, neka bude iznenađenje – zaključila je pevačica za 24sedam.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić